Nipt verlies voor tweede recreantenteam

Het tweede recreantenteam speelde zaterdag 8 november de uitwedstrijd in Doornspijk. Het blijft toch raar voor ons om op zaterdagmiddag een wedstrijd te spelen. Maar na een leuke rit kwamen Jan van de Pol, Freddy, Dirkina en Saskia aan de vroege kant aan in Doornspijk. Na wat geklets en een warming-up in de nog koude zaal begonnen we aan onze wedstrijden.

Freddy en Dirkina hadden er duidelijk zin in. In twee sets wisten zij de partij naar zich toe te trekken. Jan en Saskia hadden nogal wat moeite met de sterke smash van de heer aan de andere kant. De eerste set ging dan ook ruim verloren. De tweede set ging al stukken beter, maar ook nu kwamen ze nog tekort.

De volgende mixen ging ook verloren. Freddy en Dirkina konden de derde set net niet naar zich toe trekken. Jan en Saskia moesten ook een derde set spelen. Begonnen ze nog met een 2-11 voorsprong, ze hebben toch verloren met 21-19.

De dubbels verliepen weer stukken beter. Dirkina en Saskia wisten de partij ondanks een dip in de tweede set te winnen. Jan en Freddy speelden erg sterk en hier kwam er dan ook nog een derde set aan te pas. Helaas wisten ze deze net niet te winnen.

Met een tussenstand van 2-4 was het maximaal haalbare dan ook nog een gelijkspel. Jan en Dirkina hadden weinig moeite met hun laatste mix en haalden hierbij ons derde punt binnen. Freddy en Saskia moesten de eerste set nog even aan elkaar winnen en begonnen daardoor met een achterstand. Deze konden ze net niet meer inhalen. De tweede set waren ze lekker op dreef en deze wisten ze wel te winnen. Ze waren dan ook erg gemotiveerd om nu ook die derde set te pakken. Het begin van de set liep lekker en met een achterstand van 11-9 werd er van helft gewisseld. Dit hadden we blijkbaar niet moeten doen, want hierna kregen we de ene na de andere punt om de oren. Helaas ging dit punt dus ook naar de tegenstander.

Het werd dus een verlies van 5-3. Maar met vier 3-setters en setstanden die heel dicht bij elkaar lagen hebben we er wel alles aan gedaan. Volgende keer in Heerde maar weer meer punten pakken.

Geplaatst in Nieuws, Recreanten.