Nieuwjaarstoernooi

Het nieuwe jaar is begonnen en dus is het tijd om al die oliebollen er weer af te slaan. Dat was dan ook te merken aan de opkomst bij ons nieuwjaarstoernooi op 7 januari. Maar liefst 44 deelnemers en bijna alle velden vol! We mochten zelfs nog drie gastspelers verwelkomen deze avond.

Er is flink gestreden en menig verhit gezicht verliet na afloop de banen. Gelukkig kon iedereen weer even bij komen én bij kletsen aan de bar om gezamenlijk het nieuwe jaar in te luiden. Na een prachtige speech van onze voorzitter liet iedereen zich de hapjes en drankjes goed smaken.

Ook hebben we deze avond afscheid genomen van iemand die al bijna 35 jaar lid is. Tineke van Beek heeft ons verlaten wegens gezondheid redenen. We zullen haar gaan missen op de woensdagavond en in de recreantencompetitie!

Bekijk hier de foto’s van deze avond.

Geplaatst in Nieuws, Recreanten.