Flinke winst voor tweede team

Op de zonnige zaterdagmiddag van de 17de van januari was het aan het 2de team om thuis te spelen tegen Badge, Scherpenzeel. De vorige wedstrijd was 2-6 geworden voor ons, doel was om dit te verbeteren.

Zoals gewoonlijk begonnen we met de herendubbel van Gerard en Thomas. De eerste set begon goed, maar toen ze op 18-6 voor stonden begonnen ze toch de concentratie te verliezen, waardoor de tegenstanders terugkwamen tot 18-12, maar de set werd afgesloten met een 21-12 score. Ook de tweede set werd binnengehaald met een comfortabele 21-9 score. Vervolgens was het de beurt aan Sharon en Annelies met de damesdubbel. Ook in deze wedstrijd werd er goed gescoord door het team uit Wezep, de eerste set werd afgesloten met 21-14 en de tweede set 21-15. 2-0 voor ons tot dusver!

Nu gingen de singels van start, met Gerard en Sharon tegelijkertijd. Gerard begon zeer sterk in de eerste set en de uitslag van deze set is 21-12 geworden. In de tweede set kreeg hij het toch wel een stukje moeilijker, maar ook deze werd gewonnen met 21-19. Ook Sharon heeft een zeer sterke eerste set neergezet, hier kwam een 21-7 score uit, maar ook in de tweede set kreeg zij het lastiger. Maar uiteraard werd ook deze gewonnen met 21-17. Nu mochten Thomas en Annelies aan de singels beginnen. Thomas sloot zijn eerste set af met 21-13 en ook de tweede set ging prima met een score van 21-12. Annelies had het in de eerste set wat moeilijker, en kwam met 0-10 achter. Maar ze heeft zich bijzonder goed herpakt en heeft de set omgedraaid naar een winst van 21-15. De tweede set ging het allemaal wat beter en eindigde met 21-9. Score is momenteel 6-0!

Als laatste uiteraard werden de mix partijen gespeeld, de eerste van Gerard en Sharon. De eerste set leek haast vanzelf te gaan, score 21-9. Maar daarna werd het toch wat lastig. Tweede set 15-21, wat was er nu aan de hand? Ook de derde set kwam ze niet aanvliegen en ze moesten het doen met 16 punten, waar de tegenstander al aan de 21 zat. Helaas. Nu was het de beurt aan Thomas en Annelies om de mix-eer te redden. En dat was precies wat ze deden, namelijk met een comfortabele 21-16 en 21-14 stand. Eindstand 7-1. Vervolgens ging er uiteraard een gezellige derde helft van start. 3 keer raden wie die heeft gewonnen 😉

 

Geplaatst in Competitie, Nieuws.