Ook derde team pakt winst

Dit was alweer de ene laatste wedstrijd dit seizoen voor het derde team Kamphuis. Deze was tegen Hoevelaken. De eerste wedstrijd heren dubbel was een goed begin. In een twee setter haalden de heren de wedstrijd snel en gemakkelijk binnen. Er was even een moment wat iets minder ging, maar al snel pakten de heren de draad weer op en wonnen de eerste punt. Vervolgens begonnen de dames de dubbel te spelen. De eerste set liep moeizaam en verloren de dames. De tweede set kwamen ze aardig terug, maar niet voldoende om er een derde set uit te halen. De stand is nu 1-1.

De heren begonnen met de enkels en beide wonnen de wedstrijd in twee setters. Hendri had een aardige tegenstand in de eerste set, maar de tweede pakte hij makkelijk. De stand is 3-1. De dames enkels begonnen aardig goed bij beide dames. Joanne won binnen een twee setter de wedstrijd vrij makkelijk. Eline haalde de eerste set net binnen. De tweede set begon goed, maar de energie was op. Met een drie setter verloor ze de wedstrijd. De stand is 4-2. De eerste mix  met Joanne en Hendri verliep in het begin aardig stroef, maar met een drie setter haalden ze de wedstrijd binnen. Vervolgens de laatste wedstrijd was de mix Eline en Stefan. De wedstrijd wonnen ze aardig makkelijk. De eindstand is 6-2 voor Wezep!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.