Vierde team verliest in Hoevelaken

Vrijdagavond moesten we om 8 uur spelen in Hoevelaken. De vorige keer dat we tegen ze moesten spelen was eindstand 5-3 voor Hoevelaken. We begonnen met de dubbels we konden ze tegelijk spelen waardoor je de singles er gelijk na kon spelen. De herendubbel is jammer genoeg verloren gegaan. Mark en ik zaten niet goed in het spel waardoor het niet lukte om voldoende punten te scoren. De damesdubbel was ook geen groot succes. Annerieke en Harmke hadden ook moeite met het spel en hebben deze in 2 sets verloren.

Mark begon toen met zijn singel. Hij had zijn eerste set snel verloren maar kon in de 2de set net niet genoeg punten winnen. Harmke was tegelijk met Mark begonnen met haar singel en heeft deze jammer genoeg ook verloren. Toen mocht ik beginnen met mijn singel. Ik moest tegen Marcel die viel in bij het team van Hoevelaken. Ik heb deze singel gewonnen in 2 sets. Toen Harmke klaar was met haar singel mocht Annerieke beginnen. Ze heeft deze verloren in 2 sets. De mixen hebben we ook tegelijkertijd gespeeld. De mix van Mark en Harmke is in 2 sets verloren gegaan. Annerieke en ik hadden de mix jammer genoeg ook verloren in 2 sets. De eindstand is dan ook 7-1 voor Hoevelaken. Na die tijd hebben we nog wat nagedronken en genoten van een lekkere bittergarnituur. Het was een gezellige en leuke avond.

 

Geplaatst in Competitie, Nieuws.