Eerste team sluit seizoen af met derde plaats

Zaterdag 24 januari stond de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma voor het eerste team van Badminton ’80. In de Kamphal in Wezep werd gespeeld tegen Sjeve Shuttle uit Bunschoten. In de vorige wedstrijd heeft Badminton ’80 haar kansen op het kampioenschap verkeken door te verliezen van Baarn. Wel was een goede klassering nog mogelijk dus het team was gemotiveerd om zoveel mogelijk punten te pakken.

De heren wisten echter niet goed te openen en verloren hun dubbel. De dames speelden een betere pot en wisten van hun tegenstanders te winnen.

Ook in de singles werden de punten eerlijk verdeeld. Gerald van Dijk en Vera van Dijk wisten hun singles te winnen. Alfred Scholten en Dianne Barneveld wisten hun partij helaas net niet te winnen.

Met 3-3 werd begonnen aan de mixen. Van Dijk en Van Dijk hadden drie sets nodig in hun partij tegen Bunschoten, deze werd nipt verloren. Scholten en Barneveld speelden een zeer sterke mix en wonnen hun partij!

Met dit gelijkspel eindigt Badminton ’80 op de derde plaats in de poule! Hiermee handhaven ze zich in de tweede klasse!

 

Geplaatst in Competitie, Nieuws.