Gezellige dag Heerde-Wezep Toernooi

Gisteren was het alweer zo ver, in grote getale vertrokken we naar Heerde voor het jaarlijkse Heerde-Wezep Toernooi. Ditmaal lag de organisatie in handen van Heerde. Het vormen van de teams had vooraf nog wat moeite gekost, maar uiteindelijk konden we met 4 competitieteams, 2 recreantenteams en bijna al onze jeugd op pad.

Rond kwart over negen zijn we vertrokken, zodat de eerste wedstrijd om 10 uur van start konden gaan. Voor de jeugd waren vier banen gereserveerd. De overige vijf banen waren voor de senioren. De jeugd was verdeeld in een recreanten- en een competitiegroep. Naast onze jeugd en die van Heerde, waren er ook jeugdige spelers uit Epe om zo een leuke poule voor de kinderen te creëren. Er zijn dan ook prachtige wedstrijden gespeeld en iedereen deed erg goed zijn of haar best.

Rond half 1 was de jeugd uitgespeeld en kon worden overgegaan tot de prijsuitreiking. Bij de recreanten is Maarten uitgeroepen tot de beste speler van Wezep! En Raymon, Rob en Karlijn samen met een speelster uit Heerde zijn eerste geworden bij de competitiespeler!

Bij de senioren zijn ’s ochtends de dubbels gespeeld en ’s middags de mixpartijen. Ook hier zijn mooie en spannende wedstrijden gespeeld. Maar bovenal was het weer supergezellig en was er ook veel tijd om bij te kletsen. Tegen vijf uur konden ook hier de prijzen worden uitgereikt. Bij de recreanten zijn Marlies, Joke, Harm en Gerrit eerste geworden! Bij de senioren zijn Alfred, Cornel, Linda, Dianne en Sharon derde geworden. De eerste prijs is naar Rémon, Bert Kwakkel, Layo en Saskia Mosterdman (van Heerde) gegaan. Allemaal gefeliciteerd!

De dag is uitstekend verlopen en gelukkig zijn er geen blessure’s gevallen. Wij bedanken Heerde dan ook voor de prima organisatie.

Bekijk alle foto’s van deze gezellige dag hier.

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws, Recreanten.