Recreantencompetitie

De afgelopen weken zijn er weer diverse wedstrijden in de recreantenteams gespeeld. De invulling van de teams is momenteel wat lastig door diverse spelers met blessures. Als er dus nog mensen zijn die bij ons willen invallen, dan ben je van harte welkom!

De wedstrijden gaan verder wat wisselvallig. Het eerste team wint nog regelmatig, waar het tweede team wat moeite heeft om de punten binnen te halen. Maar beide teams staan in de poule nog altijd mooi in het midden. Het eerste team heeft nog altijd kans om straks op het ‘podium’ te eindigen.

Inmiddels is ook de eerste wedstrijd tegen elkaar gespeeld. Dit was een prachtige wedstrijd waar beide teams flink aan elkaar gewaagd waren. Na vier partijen stond het tweede team voor met 3-1, wat veelbelovend was. Uiteindelijk heeft het eerste team deze wedstrijd met 5-3 gewonnen. Binnenkort staat de ‘return’ wedstrijd op het programma. Deze gaat ook weer spannend worden.

Geplaatst in Nieuws, Recreanten.