Vierde team verliest zware strijd in Lelystad

Rond 12:30 vertrokken wij, Mark, Casper, Dirkina (onze invalster) en Annerieke van Wezep richting Lelystad. Daar kwamen we ruim op tijd aan, waarna we werden verwezen naar onze kleedkamers. Toen we de zaal inliepen zagen we een golf aan blauwe shirtjes. Er werden meerdere badmintonwedstrijden gespeeld en bijna alle verenigingen hadden een blauw shirtje, onze tegenstanders hadden zelfs dezelfde als wij.

Als eerste ging natuurlijk de herendubbel van start, maar Casper en Mark zaten allebei niet echt goed in de wedstrijd waardoor ze niet konden winnen. De damesdubbel was van het zelfde, hoewel Dirkina en Annerieke nog nooit samen hadden gespeeld ging het redelijk goed. De dubbels waren gelukkig niet slecht verloren.

Vervolgens gingen de heren singelen. Bij Casper was het nog spannend en ging het nek aan nek, maar helaas verloor hij toch de pot. Ook bij Mark ging het niet geweldig en verloor ook zijn singel. Dirkina speelde best een mooi spel, maar verloor ook net. En Annerieke zat ook niet echt in het spel waardoor ook die wedstrijd werd verloren.

Toen gingen de mixen van start. Bij de eerste mix werd de eerste set door Casper en Annerieke gewonnen maar bij de tweede set kreeg de tegenpartij het spel door waardoor we een derde set moesten spelen die ook helaas net werd verloren. De tweede mix ging ook niet slecht maar werd ook verloren.

Kortom, de wedstrijd ging niet geweldig.

De tegenpartij heeft redelijk wat ervaring op zak wat ons die zaterdag even tegenwerkte. Hoewel het verdriet dan toch nog is weg gegeten in de McDonalds, waarvoor we speciaal naar Ermelo zijn gereden.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.