Winst voor derde team Kamphuis

De toer naar de sportzaal begon in de Jimney Suzuki wat leidde tot een interessante rit. De auto haalde wel een snelheid van 130 km op de snelweg waarbij het leek alsof we opstegen. Eindelijk aangekomen in Bunschoten en na een bak koffie begonnen we met de wedstrijden.

Eerst met de heren dubbel waarbij Willem en Gerard hard vochten in een twee setter, maar de wedstrijd jammer genoeg verloren. De houten vloer was toch wel erg wennen (voor ons hele team). De dames begonnen niet helemaal goed, maar na een wat langzame start wonnen ze de wedstrijd in een twee setter.

De heren single wedstrijden werden beide gewonnen, waarbij Gerard een stevige pot had maar hem wel binnen haalde. Stefan won in een twee setter met lange rally’s. Joanne haalde haar single ook binnen met een kleine achterstand die ze later ruim inhaalde en won ook met een twee setter. Eline had meer moeite met haar single. Na het verliezen van haar eerste set begon ze goed terug te komen in de tweede set, maar kon het niet volhouden en verloor ze toch haar single.

De eerste mix begon ook sterk, maar verloor jammer genoeg toch de pot. De tweede mix begon eerst sterk en won de eerste set, maar verloor de tweede set. De derde set moesten we winnen. Dat begon goed, totdat de heer van de tegenstanders door de benen ging en zijn knie had geblesseerd en hij niet verder kon spelen.

We wonnen met 5-3. Al was het jammer dat de laatste mix zo eindigde.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.