Gezellig toernooi in Heerde voor woensdagochtendgroep

De bijna voltallige woensdagochtendgroep van Badminton ’80 toog woensdag 28 oktober naar de Burgemeester Faberhal in Heerde om daar op sportieve wijze de degens te kruisen met badmintonteams uit Heerde en Zwolle.  Zoals altijd gaan sportiviteit en gezelligheid tijdens dit soort toernooien hand in hand.

De organisatie van de Heerder Badminton Club had ook dit jaar de teams ingedeeld in twee poules. De A-poule voor de geoefende spelers en de B-poule voor de spelers die wat meer hun best moeten doen met racket en shuttle. In beide poules werd fanatiek gestreden om de punten, hoewel iedereen natuurlijk beweerde ‘gewoon voor de lol mee te doen’.

Iedereen deed zijn best om met mooie lobs, tactische netdrops en harde smashes de shuttle over het net te krijgen en om op die manier zoveel mogelijk punten te scoren. Na afloop werden al deze punten opgeteld en zo rolden de winnaars er vanzelf uit. Helaas waren er voor de Wezeper spelers  geen prijzen.

De prijzen bestonden uit diverse ‘vogel-pakketten’, waarmee de gevederde vrienden de winter doorgeholpen kunnen worden.  In de A-poule won Henk van Velzen en tweede werd Geeke Looman. In de B-poule ging de eerste prijs naar Wim van Holst.  Greet Bijsterbos werd hier tweede. Badminton ’80 lid Anneke Kooistra mocht dit keer de aanmoedigingsprijs in ontvangst nemen.

Na de prijsuitreiking werd bekend gemaakt dat de woensdagochtendgroep 23 februari 2016 opnieuw kan meedoen aan een toernooi in Zwolle.

Geplaatst in Nieuws, Recreanten.