Toernooi in Zwolle voor woensdagochtendgroep

ZBC (Zwolse Badminton Club) heeft een toernooi georganiseerd op 2 maart voor de recreantenspelers, zoals wij van de woensdagmorgen groep. Vanaf 13.00 uur waren wij welkom in de ZBC-hal in Zwolle, voor dit jaarlijkse spektakel. Om 13.30 stond de start gepland, echter door de grote opkomst van spelers, totaal 55 personen, werd het iets later.

Er werd gespeeld in de (grote) A-poule en een (kleine) B-poule. Als je de velden overkeek, zag je een en al fanatieke spelers. De uitslagen waren heel divers; soms heel dicht bij elkaar en soms met grote verschillen. Na 9 x 10 minuten spelen werd de eindstand opgemaakt. Tussendoor hebben we pauze gehouden. We werden getrakteerd op taartkoek, gebakken door de barman. Super lekker! Daarnaast kregen we 1 consumptie gratis. Eigen inleg aan dit toernooi was € 2,50 p.p. Ook nu zijn we huiswaarts gekeerd met…..de poedelprijs, wederom gewonnen door Marina. Voor Olivier was dit het 1e wedstrijdgebeuren buiten de Kamphal. Zijn ervaring….SUPER!

Op naar het volgende spektakel, ons eigen toernooi. Dit zal zijn op woensdagmorgen 6 april.

We starten met de wedstrijden om 09.00 uur. Toeschouwers zijn altijd welkom.

Alle foto’s van deze sportieve middag zijn hier te bekijken.

Geplaatst in Nieuws, Recreanten.