Afsluiting senioren

Het einde van het seizoen is aangebroken. Maar eerst was er gisteren nog de laatste speelavond.

Na een uurtje of twee op 8 volledige bezette banen nog even flink te hebben gebadmintond – we moeten het toch 6 weken zonder doen nu – schoof iedereen gezellig aan de bar aan. Hier trakteerde de activiteitencommissie ons op een lekker drankje en hapje. Met 31 man was het nog druk voor de laatste avond in de kantine.

Nu iedereen bij elkaar zat, was het ook nog tijd voor een korte speech. Niet van Gerard zoals gebruikelijk Рhij kon helaas niet aanwezig zijn Рmaar van Saskia. Er was namelijk wat nieuws van de activiteitencommissie. Sylvia heeft besloten om met haar werkzaamheden voor de activiteiten te stoppen. Heel jammer natuurlijk, want ze was een gezellig onderdeel van de groep, die altijd met enthousiasme en inzet aanwezig was bij activiteiten en ook vol creativiteit zat voor het bedenken van die activiteiten. Sylvia, bedankt voor al je harde werk de afgelopen jaren!

De activiteitencommissie krijgt gelukkig ook meteen weer nieuwe aanwas. Vera, Dirkina, Casper en Jeroen komen er vanaf het nieuwe seizoen bij. Wij zijn blij met hun komst en zeer benieuwd naar hun input! Veel succes komend seizoen samen met Joke, Marlies en Saskia.

Rest ons verder iedereen een fijne vakantie te wensen.

We beginnen weer op 17 augustus!

Bekijk de foto’s hier.

Geplaatst in Competitie, Nieuws, Recreanten.