Afsluiting seizoen woensdagmorgen

Op 22 juni hebben we het seizoen met de ochtendgroep afgesloten. Dit was een week eerder, maar hier was bewust voor gekozen want zo konden de meesten van de groep er bij zijn.
Vanuit het bestuur was er lekkere taart geregeld en het drinken. Hierna nam Anneke het wordt en heeft de prijsuitreiking gedaan. Wie zou dit jaar de beker gewonnen hebben ????
Anneke begon met de aanmoedigingsprijs. Deze prijs ging naar Frieda Nieuwland. Zij was deze ochtend helaas niet aanwezig, maar heeft ondertussen de prijs ontvangen en vond dit erg leuk.
Hierna vertelde Anneke dat de score in de middengroep heel erg dicht op elkaar lag. De groep komt steeds dichter bij elkaar en het spel is steeds meer aan elkaar gewaagd. Dit zorgt ook voor veel plezier en spannende wedstrijden.
Vervolgen kwam de bekendmaking van de top 3:
3 – Geertje Graus, heel knap gedaan en ga zo door. Je kan nog stijgen in de ranking dus zet hem op.
2 – Ron van Pieterson, weer heel knap gedaan en ga zo door!
1 РPierre Graus, en ja, Pierre heeft het afgelopen seizoen weer zo goed zijn best gedaan dat hij de titel  gewoon vast mag houden. Heel knap gedaan hoor!
Van harte gefeliciteerd voor alle drie de spelers. Voor de andere speler er is werk aan de winkel om te zorgen dat we het de top drie moeilijk maken. Maar nu eerst vakantie en in het nieuwe seizoen gaan we de strijd weer aan op een bovenal gezellige en sportieve manier.
Bekijk hier de foto’s van deze ochtend.
Geplaatst in Nieuws, Recreanten.