Jeugdteam sluit seizoen af bij Mac

Zaterdag 28 januari was het onze laatste wedstrijd van het seizoen. Dit keer moesten we naar Utrecht.  We gingen vol goede moed naar de wedstrijd, met het idee dat we nog derde konden worden. Lennart was niet lekker maar ging het toch proberen. We werden vriendelijk ontvangen door de mensen, en na ons omgekleed en ons opgewarmd te hebben konden we beginnen. We begonnen met de herendubbel, die we hebben gewonnen, maar Lennart ging daarna duizelig van het veld. De damesdubbel werd helaas verloren maar het was een goede strijd. Toen de enkels gespeeld moesten worden,  besloot Lennart om de strijd op te geven omdat hij te duizelig was. Minka won haar enkel, maar helaas verloren Douwe en Ellemijn de enkel. Uiteindelijk na een mix van 3 sets verloren we die helaas ook, waardoor er geen derde plaats is behaald. Maar uiteindelijk kunnen we trots zijn op een vierde plaats en kijken we terug op superleuk seizoen die natuurlijk op een passende wijze werd afgesloten, namelijk bij de Mac.

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.