Heerde Wezep Toernooi

Het jaarlijkse Heerde Wezep Toernooi is zaterdag 4 februari weer gehouden. Dit jaar was de organisatie in handen van Heerder BC, dus togen wij in de ochtend met een grote groep naar Heerde. Helaas gaat dit jaar de boeken in als het eerste jaar zonder jeugd.

Gedurende de ochtend werden de dames en heren dubbels gespeeld. ’s Middags was het tijd voor de mixen. Af en toe waren er wat aparte teams op de baan te vinden, maar dat mocht de pret niet drukken. Er werd overal fel om de nodige punten gestreden. Tussendoor was er ook weer genoeg tijd om met iedereen bij te kletsen. Sportiviteit en gezelligheid ging weer hand in had. Gelukkig zijn er geen blessures voorgevallen.

Bij de recreanten is het team waarin Minka en Douwe speelden knap derde geworden! Zij speelden met twee spelers van Heerde. Tweede in deze poule is het eerste team van Heerde geworden met Frits, Lenie, Jeltje en Bé. En op de eerste plaats is ons eerste recreantenteam geëindigd met Joke, Marlies, Gerrit/Rob en Jan Post!

Ook bij de competitie hebben we nog wat prijzen weten binnen te halen. Op de derde plaats is ons gelegenheidsteam bestaande uit Casper, Annerieke, Cornel en Linda geëindigd. Ons eerste team met Vera, Hendri Nagelholt, Jeroen en invallers Joke (ochtend) en Saskia (middag) is tweede geworden. En bovenaan de lijst vinden we ons herenteam terug met Gerard, Layo, Jan Vierhuis en Rémon.

Alle foto’s zijn hier te bekijken met dank aan fotograaf Berlinda Kers.

Geplaatst in Competitie, Nieuws, Recreanten.