Sportieve 31e editie Kamphaltoernooi

De 31e editie van het nationale Kamphaltoernooi voor badminton is zaterdag 18 maart gespeeld in De Kamphal. Er doen dit jaar veel regionale spelers mee, maar er zijn ook deelnemers uit Gaasperdam, Barneveld en Harderwijk. In de diverse onderdelen is er hard gestreden deze gezellige dag.

Om 8.30 uur zijn de eerste wedstrijden van start gegaan. De dag is gezellig verlopen en stond vooral in het teken van veel 3-setters. In totaal 53 stuks, een zeer opvallend feit op een totaal van 140 gespeelde wedstrijden. Dit hield in dat het niveau vaak zeer dicht bij elkaar lag en dat de spelers zeer aan elkaar gewaagd waren.

Helaas is er een blessure gevallen deze dag. Dit betrof Gwendolyn Kuiper-Wielandt van Vale Ouwe BC uit Barneveld. Zij heeft haar achillespees afgescheurd en is doorgestuurd naar het ziekenhuis. Daar is haar been in het gips gezet en volgende week moet zij hieraan worden geopereerd.

Even na 20.00 is de laatste shuttle gespeeld en kon de zaal weer worden opgeruimd en kon de prijsuitreiking van start gaan.

Winnaars:

HE2:  1. Jeroen Abrahams  2. Vincent Rooke
HD2: 1. Korneel Duyvesteyn / Thomas van Heusden  2. Vincent Rooke / Kenneth Wiessenberg
DD2:  1. Rosa Hondeman / Naomi Rensink  2. Marije Gemmink / Rianne van der Kuijl
GD2:  1. Korneel Duyvestein / Rosa Hondeman  2. Rik Verstappen / Rinske Deriga
HE5:  1. Jeroen Abrahams  2. Atze van Westrene
DE5:  1. Rinske Deringa  2. Rosina Clemens
HD5:  1. Jeroen Abrahams / Atze van Westrene  2. Ezra Gommers / Mark Veldhuizen
DD5:  1. Daphne Bles-Slot / Rinske Deringa  2. Marije Gemmink / Rianne van der Kuijl
GD5:  1. Rik Verstappen / Rinske Deringa  2. Atze van Westrene / Inge Brummelhuis
HE7:  1. Arjan Spijkerboer  2. Jeroen Stoel
DE7:  1. Sharon van Ommen  2. Joanne v.d. Heuvel-Cornet
HD7:  1. Erik Ho-Sam-Sooi / Arjan Spijkerboer  2. Ron van der Kolk / Jeroen Stoel
DD7:  1. Wendy Dam / Nathalie Dekker 2. Joanne v.d. Heuvel-Cornet / Eline Kamphuis
GD7:  1. Jeroen Stoel / Sharon van Ommen  2. Made Mahardika / Janneke de Lange

Van Badminton ’80 heeft Jeroen Stoel het prima gedaan. Hij heeft een tweede plaats gehaald in de heren enkel 7 en in de heren dubbel 7 en heeft ook nog eens de eerste plaats in de gemengd dubbel 7 behaald samen met Sharon van Ommen. Sharon heeft tevens nog de eerste plaats in de dames enkel 7 gepakt. Tweede in deze categorie is Joanne v.d. Heuvel-Cornet geworden. Samen met Eline Kamphuis heeft Joanne de tweede plek behaald in de dames dubbel 7.

De dag is soepel en vlot verlopen door de hulp van alle vrijwilligers: Harmke, Lubbert en Rémon van de Werfhorst, Arie Lourens, Pauline van Zweden, Hellen Laarman en masseur G. Koops.

Alle winnaars.

 

Bekijk alle foto’s hier.

Geplaatst in Nieuws.