Derde team behoudt koppositie na winst

Afgelopen zaterdag vond de tweede ontmoeting tussen het derde team TTL Wezep en Irene uit Bilthoven plaats.

Na een sneeuwritje door het bos kwamen wij toevallig gelijk met de tegenstanders uit Bilthoven aan bij de Kamphal. Daar hebben wij samen met de “Irenes” onder het genot van een lekker bakkie koffie bij gekletst en de competitie besproken.

Uiteraard moest er ook gestreden worden om Flevoland voor te blijven in de ranking.

Onze gezamenlijke team warming-up bleek goed te werken, want beide dubbels werden gewonnen in respectievelijk een tweesetter en een driesetter.

Erg leuk was het dat onze sponsor Tandtechnisch Laboratorium Wezep vandaag onze wedstrijd heeft bezocht. Nogmaals hartelijk dank voor uw belangstelling, interesse en sponsoring.

Daarna was het hoogtijd voor de singles. Joachim en Thomas gingen voortvarend van start en wonnen in twee sets. Daarna was het de beurt aan de dames. Bij de dames was het een ander verhaal, hier moest nog een spannende derde set aan te pas komen. Deze viel helaas nadelig uit voor Jacobien. Miranda wist wel de partij naar haar hand te zetten en won.

Met een 1-5 voorsprong begonnen we aan de mixen. Joachim en Jacobien speelden een soepele partij en de tegenstanders werden compleet van de baan gespeeld. De wedstrijd werd dan ook in twee sets erg gemakkelijk gewonnen.

Ondertussen waren Miranda en Thomas ook begonnen. Hier moest een derde set aan te pas moest komen. Hoewel het gelijk op ging, trokken zij aan het kortste eind en verloren de wedstrijd. Eindstand 6-2!

Na een lekker drankje en hapje gingen de gasten weer terug naar Bilhoven en vertrokken wij ieder weer naar ons eigen huis.

Zaterdag 16 december staat in de Kamphal de topper tegen BC Epe op het programma. Een goed resultaat is belangrijk voor de strijd om de bovenste plek.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.