Woensdagochtend toernooi

Op woensdag 8 november was het weer tijd voor het eerste Sport Overdag Toernooi in Heerde. Dit wordt altijd gespeeld met Heerde, Zwolle en Wezep samen. Iedereen was mooi op tijd aanwezig, het leek wel wat minder bezet dan we gewend waren. Dit bleek ook doordat er normaal gesproken in twee poules gespeeld wordt: een A poule en een B poule. De B poule is voor de oudere of minder ervaren speler om deze ook een betere kans te geven, maar nu werd alles bij elkaar gevoegd en dit was zeker erg gezellig. Er werd op alle banen fanatiek gestreden en na drie duels hebben we met elkaar koffie gedronken. Na de pauze werd de strijd weer fanatiek opgepakt en werd er nog lekker gespeeld. Aan het einde van de ochtend werden de punten opgeteld en werden de eerste prijzen gewonnen door spelers uit Heerde. Bij de dames wist Aartje de tweede prijs in de wacht te slepen en Marina heeft zo haar best gedaan dat zij de aanmoedigingsprijs in ontvangst mocht nemen.

We kijken terug op een geslaagde ochtend, het volgende toernooi is in Zwolle.

Geplaatst in Nieuws, Recreanten.