Vierde team ook geen kampioen geworden

De laatste wedstrijd van het seizoen die alles bepalend zal zijn. Worden we nog eerste met mogelijke doorstroming naar tweede klas of blijven we op de tweede plek staan? Hiervoor moesten we met minstens 6-2 winnen van onze tegenstanders om gelijk te komen te staan voor de uiteindelijke eindstand.

De heren begonnen aardig goed, maar werden langzaam aan ingehaald. De tegenstander bleek te sterk en ze verloren uiteindelijk na hard doorzetten, omdat elke punt op dit moment telde. Nu was het de beurt aan de dames. De dames begonnen juist minder goed en ze hadden moeite om op gang te komen. Maar gelukkig lukte het om samen steeds meer punten binnen te halen en ze wonnen uiteindelijk de wedstrijd. De stand is nu 1-1, winnen is dus nog mogelijk.

Gerard en Eline begonnen met de eerste heren- en damesenkel. Gerard vocht heel erg hard om die éné punt ook binnen te halen, maar de tegenstander was jammer genoeg te sterk en hij verloor de wedstrijd. Eline begon sterk en won de eerste set, maar werd de tweede set vrij snel weer ingehaald, dus een derde set zou de doorslag geven. Deze verloor ze jammer genoeg wat resulteerde in een tussenstand van 1-3 wat direct betekende dat ons team niet meer eerste kon worden in onze poule. Ondanks deze grote tegenslag wouden wij de eer hoog houden door tenminste gelijk te spelen en nog zoveel mogelijk punten binnen te halen. Mark begon daarmee heel erg sterk. Hij won in een heel erg spannende en leuke wedstrijd in een drie setter zijn enkel. Sharon begon ook erg sterk en won de eerste set. De tweede verliep niet zo soepel en deze verloor ze. De derde set begon ze met duidelijke intentie deze wedstrijd te winnen. En ze ging er volledig voor, maar jammer genoeg leidde een misstap/uitglijder tot een pijnlijke blessure. Eerst lichte paniek, maar gelukkig door goed handelen kon Sharon vrij snel naar de eerste hulp om te kijken wat het was met hulp van haar ouders.

Nu was er nog één wedstrijd die gespeeld moest worden: de mix van Gerard en Eline. Deze wedstrijd verliep nogal chaotisch. Ze begonnen sterk en wonnen de eerste set. De tweede set daarin tegen verliep helemaal niet goed en beiden hadden moeite om geconcentreerd te blijven en deze verloren ze. Ondanks het feit dat het winnen van de derde set niet zou helpen om nog eerste te worden in de eindstand, waren ze beiden vastbesloten deze wedstrijd te winnen. En dat had blijkbaar goede invloed. Ze wonnen de derde set en haalden de laatste punt binnen. De eindstand is 3-5 en wij zijn uiteindelijk tweede geworden in onze poel.

Tijdens het napraten met een borreltje kwam, raad wie, Sharon binnen op krukken. De blessure leek gelukkig mee te vallen en hopelijk kan ze snel herstellen, al is dat natuurlijk nog even afwachten. Ondanks of dankzij alles hebben we ’s avonds een hartstikke leuke avond gehad bij UNO met het hele competitieteam. Hartelijk bedankt allemaal voor dit leuke competitie jaar!!!!

 

Geplaatst in Competitie, Nieuws.