Amptmeijer Badminton ’80 is op zoek naar nieuwe jeugdleden

Amptmeijer Badminton ’80 verzorgt met ingang van woensdag 5 september trainingen voor kinderen vanaf 5 à 6 jaar oud. Ook op jonge leeftijd kunnen kinderen al kennis maken met badminton. In spelvorm wordt de jeugd bezig gehouden om actief te bewegen, de eerste badmintonvaardigheden op te doen, maar belangrijker nog om de oog-hand coördinatie te verbeteren. Lijkt jou dit ook leuk? Kom dan op 5 september om 18.00 uur naar de Kamphal in Wezep.

De training vindt iedere woensdagavond plaats van 18.00 tot 19.15 uur. Tot 19.00 uur is de reguliere training. Het laatste kwartiertje wordt er een spel gespeeld, waarbij de kinderen zelf mogen aangeven wat ze willen gaan doen. Tijdens de schoolvakanties is er geen training. De lessen worden gegeven door een gediplomeerd en ervaren trainer.

Omdat deze training geheel nieuw is zijn wij op zoek naar jou! Kinderen vanaf 5 tot 8 jaar kunnen meedoen in deze groep. Voorwaarde is wel dat je zindelijk bent en zelfstandig een toiletbezoek kunt afleggen. Ben je ouder dan 8 jaar en je wilt ook badmintonnen? Geen probleem, ook dan ben je van harte welkom en kun je meespelen in onze reeds bestaande groepen.

Speciaal voor deze doelgroep wordt er gespeeld met korte rackets zodat de kinderen op een makkelijk toegankelijke wijze de sport kunnen ervaren. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van heel veel andere attributen die de kinderen al kennen van de gymlessen.

Amptmeijer Badminton ’80 biedt de eerste drie lessen gratis aan. Daarna dienen de kinderen lid te worden. Bij het lidmaatschap krijgt het kind gratis een eigen racket van de vereniging. Dit betreft een normaal racket. Kinderen houden dit racket tegoed tot het moment dat ze er aan toe zijn met dit racket te spelen.

Het enige dat de kinderen nodig hebben om mee te doen is sportkleding, waaronder goede zaalschoenen.

Amptmeijer Badminton ’80 is een vereniging waar gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaan. Gedurende het jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor de jeugd, waarbij er gedacht kan worden aan onderlinge toernooitjes, een Sinterklaasavond en een Ouder Kind Toernooi.

Voor meer informatie kun je terecht op onze website: www.amptmeijerbadminton80.nl.

Hopelijk tot ziens bij Amptmeijer Badminton ’80!

Geplaatst in Competitie, Nieuws.