Recreantenteam doet goede zaken

Er doet dit jaar maar 1 team van onze vereniging mee in de recreantencompetitie. Enerzijds om bij blessures niet steeds om invallers te hoeven zoeken, anderzijds om meer recreanten in de zaal te laten spelen. Met 1 team is de speelsterkte enorm omhoog gegaan, dus het team hoopt goede zaken te kunnen doen om te kunnen strijden om de eerste plaats. Spelers zijn dit jaar Jan Meijer, Freddy, Marlies, Joke, Dirkina en Saskia.

De eerste wedstrijd was thuis tegen Epe. Het was belangrijk om hier zoveel mogelijk punten te halen. Door met 7-1 te winnen is dit ook zeker gelukt. Eind oktober is de tweede wedstrijd op vrijdagavond uit in Nunspeet gespeeld. Dit team heeft vorig jaar gewonnen, dus het zou een zware strijd worden. De eindstand is 3-5 in ons nadeel geworden, maar dit biedt zeker nog hoop! Afgelopen donderdag, 15 november, is het team afgereisd naar Heerde om tegen hun tweede team te spelen. In een flink koude zaal hebben ze nog goed hun best gedaan en konden ze uiteindelijk naar huis met een 0-8 winst in the pocket. Helaas was het opwarmen onder de douche geen optie, want ook die was koud. Dus we zijn maar snel naar de kantine gegaan om onder het genot van een drankje weer warm te worden.

De komende weken staan er nog vier wedstrijden op het programma zodat de helft van de competitie voor de kerstvakantie is afgewikkeld. Aanstaande woensdag wordt er thuis gespeeld tegen ’t Harde 2, een geduchte tegenstander. De wedstrijd begint om 19:30 uur. Alle steun en aanmoediging wordt zeer op prijs gesteld!

Geplaatst in Nieuws, Recreanten.