Uitslagen speelweek 7

Het was een slechte dag voor alle teams dit thuis speelden. Zou het aan het plotselinge koude weer hebben gelegen? Of had iedereen last van de spanningen rondom Sinterklaas? In elk geval zijn hier de uitslagen van deze week en een overzicht van de standen nu we de helft van de competitie erop hebben zitten.

Het eerste team Amptmeijer 1 speelde uit tegen Barneveld, de koploper en directe concurrent. Ze hebben er een mooi gelijkspel weten te behalen. Met 1 punt verschil vinden we het team terug op de tweede plaats.

Het tweede team TTL Wezep speelde thuis tegen GO! BC en had het zwaar. Ze hebben verloren met 2-6. Dit brengt ze met een aantal punten verschil op de derde plaats.

Het derde team Amptmeijer 2 mocht het thuis opnemen tegen BC de Lobbers en heeft met 2-6 verloren. Ze staan daarmee met enige punten verschil op de derde plaats.

Het eerste herenteam Bakker Bestratingen speelde vrijdagavond uit tegen Inside ’82. Ze hebben met 1-7 gewonnen. Met 1 punt verschil staan zij nu bovenaan.

Het tweede herenteam Kamphuis hoefde deze week niet te spelen. Deze wedstrijd is naar de laatste speelweek verplaatst. Zij staan momenteel op de zevende plaats.

Het meidenteam Plus Van der Hoven speelde thuis tegen BC’70 Veluwe en heeft de wedstrijd afgesloten met een 1-5 verlies. Zij bezetten nu de vijfde plaats in de poule.

Het jeugdteam Plus Van der Hoven speelde ten slotte ook thuis. Zij hebben met 1-7 verloren van Allotria. Ze staan nu op de een-na-laatste plaats, maar voor hen zit de helft van de competitie er nog niet op.

Het meidenteam speelt zaterdag 24 november nog thuis. Dit is een verplaatste wedstrijd die alvast wordt ingehaald. De wedstrijd begint om 14:30 uur. Ze kunnen alle punten goed gebruiken, dus kom ze aanmoedigen!

De volgende wedstrijden worden op zaterdag 1 december thuis gespeeld. Dan speelt het eerste team en het eerste herenteam thuis. De wedstrijden beginnen om 13:00 uur. De strijd om het kampioenschap gaat nu echt beginnen, dus kom ze aanmoedigen!

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws.