Sportieve 33e editie Kamphaltoernooi

De 33e editie van het nationale Kamphaltoernooi voor badminton is zaterdag 23 maart gespeeld in De Kamphal. De organisatie van dit toernooi ligt in handen van Amptmeijer Badminton ’80. Er doen dit jaar veel regionale spelers mee, maar ook verdere streken als Amersfoort, Barneveld, Almere en Drenthe en Friesland zijn vertegenwoordigd.  In de diverse onderdelen is er hard gestreden deze gezellige dag.  

Om 8.30 uur zijn de eerste wedstrijden van start gegaan. De dag is gezellig verlopen en er waren vele leuke en spannende partijen te zien. In totaal zijn er 214 wedstrijden gespeeld door 109 deelnemers. Er zijn ook de nodige 3-setters gespeeld. Het niveau van de spelers lag zeer dicht bij elkaar. Er zijn gelukkig geen blessures gevallen dit jaar. 

Omdat er dit jaar veel in poules werd gespeeld, waren er heel veel wedstrijden. Dit had als gevolg dat de laatste wedstrijd kort voor 23.00 uur eindigde. Daarna kon de zaal weer worden opgeruimd en kon de prijsuitreiking van start gaan.

Winnaars:

HE2: 1. Richard Draaijer 2. Wesley van de Kamp
DE2: 1. Rinske Deriga 2. Birgit Rotman
HD2: 1. Wesley van de Kamp/Kenneth Wiessenberg 2. David Noya/Alex Sun
DD2: 1. Rinske Deriga/Birgit Rotman 2. Daphne Bles – Slot/Agaat Poorts
GD2: 1. Rinske Deriga/Kenneth Wiessenberg 2. Agaat Poorts/Erik Wolf
HE5: 1. Ezra Gommers 2. Dennis de Jong
DE5: 1. Vera van Dijk 2. Robin van Engelen
HD5: 1. Oleg Gouriev/Rik de Jong 2. David Noya/Lennart Pol
DD5: 1. Inge Brummelhuis/Frederike Hendriks 2. Remka Halma/Wilma Veldhuizen-Stoffer
GD5: 1. Marieke Oudshoorn/David Noya 2. Frederike Hendriks/Milan Lammers
HE7: 1. Edwin van Drie 2. Jeffrey van Lienden
DE7: 1. Julie Koster 2. Julie de Kock
HD7: 1. Raphael van de Beek/Berend van Brenk 2. Aleid Bakker/Tom van Groeningen
DD7: 1. Esmee Piet/Chantal Stokkentre 2. Esmee van Ommen/Sharon van Ommen
GD7: 1. Chantal Stokkentre/Erik Stokkentre 2. Marleen van Keimpema/Henk Zonnenberg

Van Amptmeijer Badminton ’80 zijn er aantal spelers die het goed hebben gedaan. Vera van Dijk heeft de dames enkel 5 gewonnen en Sharon en Esmee van Ommen zijn tweede geworden bij de dames dubbel 7.

De dag is soepel en vlot verlopen door de hulp van alle vrijwilligers: Harmke, Lubbert en Rémon van de Werfhorst, Arie Lourens, Wim Jansen, Pauline en Bert van Zweden, Hellen van de Werfhorst – Laarman, Saskia Kooistra en masseur Pierre Graus.

Supermarkt Plus Van der Hoven Wezep heeft gezorgd dat alle sporters de gehele dag voorzien waren van wat gezonde snacks in de vorm van appels, bananen en mandarijnen. De finaleshuttles zijn gesponsord door Bestratingsbedrijf G. van Gelder/Fijn B.V. uit Hattemerbroek.

Bekijk alle foto’s van dit toernooi hier: https://photos.app.goo.gl/EFkrrQgTii1fpjMX7

Geplaatst in Nieuws.