Verlies voor meidenteam

Vandaag heeft het meidenteam Plus Van der Hoven een wedstrijd gespeeld tegen Ricochet J1, in Wijk bij Duurstede. De ouders van Hanna hebben gereden en waren onze begeleiders. We kwamen rond 10 voor 7 aan en zijn bijna gelijk begonnen met onze warming-up, toen waren we even begonnen met inspelen en rond 19:10 begonnen we met de eerste dubbel van Gwen en Hanna. De eerste set was nog een beetje inkomen, dus hebben we deze set helaas verloren met 17-21, terwijl Gwen en Hanna hun dubbel aan het spelen waren, was Ellemijn begonnen met haar single. Deze single was heel spannend, Ellemijn heeft haar eerste set gewonnen met 21-19, Toen begon de tweede set van Gwen en Hanna, deze set was heel erg spannen omdat we met de punten dicht bij elkaar lagen, helaas hebben hebben we deze set verloren met 21-23. Ellemijn was toen begonnen met haar tweede set, helaas heeft Ellemijn deze verloren met 21-9, dus moest er nog een derde set gespeeld worden, deze heeft ze helaas verloren met 9-21. 

Toen begon de dubbel van Ellemijn en Hanna en tegelijkertijd speelde Gwen haar single. De dubbel van Ellemijn en Hanna was best zwaar omdat we al best een beetje moe waren door de dubbel en de single, maar we hebben wel alles gegeven, maar hebben helaas de eerste set verloren met 11-21 en de tweede set ook met 13-21. Gwen haar single was ook best pittig, Gwen heeft haar eerste set helaas verloren met 17-21 en haar tweede set ook verloren met 3-21.

Hierna hadden we even pauze en kregen we wat te drinken aangeboden van de tegenpartij. Daarna zijn we weer doorgegaan met de dubbel van Gwen en Ellemijn, en Hanna speelde op de andere baan haar single. De dubbel van Gwen en Ellemijn was best pittig omdat we allemaal al best moe waren door de andere wedstrijden maar hebben we wel alles gegeven, Gwen en Ellemijn hun eerste set hebben ze verloren met 12-21 en hun tweede set met 18-21. Hanna haar single was ook pittig, Hanna heeft haar eerste set verloren met 8-21 en haar tweede set ook met 8-21. 

We hebben dus helaas 0-6 verloren maar hebben wel een gezellige en sportieve avond gehad. 

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.