Uitslagen speelweek 4

Het eerste team Amptmeijer 1 speelde thuis tegen Zwolsche BC en heeft er een 5-3 winst uit gehaald. Het tweede team TTL Wezep was deze week vrij. Het derde team Amptmeijer 2 speelde maandagavond uit tegen NOP in Emmeloord en zij kwamen weer thuis met een gelijkspel. Het vierde team Bakker Bestratingen nam het thuis op tegen Harderwijk en heeft ook met 5-3 gewonnen. Het herenteam Kamphuis speelde donderdagavond uit tegen Appoldro in Apeldoorn en ook zij pakten de winst met 3-5. Het meidenteam Plus Van den Hoven speelde uit tegen Hellas in Nunspeet en heeft met 4-2 verloren.

Wegens de Dutch Open en de herstvakantie staan er een paar weken geen wedstrijden op het programma. De volgende thuiswedstrijden vinden plaats op zaterdag 2 november 2019 om 13:00 uur in de Kamphal. Het tweede en derde team spelen dan thuis, evenals het herenteam. Ze hebben allen nog wel wat punten nodig, dus kom ze aanmoedigen!

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws.