Wederom winst voor eerste team

Het eerste team Amptmeijer 1 speelde zaterdag 5 oktober een thuiswedstrijd tegen Zwolsche BC.

Van Dorp en Van de Werfhorst stonden in de eerste set met 1-8 achter, maar wisten de partij in twee sets te winnen. De dames moesten helaas in twee sets hun meerdere bekennen in de Zwolse dames.

Eerste heer Van de Werfhorst speelde een spannende driesetter, die helaas werd verloren.Van Dijk kon niet in haar eigen ritme komen en verloor haar singel. Van Dorp won zijn singel. Van den Heuvel speelde een lange tweede damessingel, beide spelers waren aan elkaar gewaagd. De derde set werd met 21-19 gewonnen.

De tussenstand 3-3, alleen de mixen nog te spelen. Van Dijk en Van de Werfhorst wonnen hun mix in twee sets. Van Dorp en Van den Heuvel werden de eerste set van het veld gemept,  maar de tweede set overkwam dat de tegenstanders. De derde set moet voor de winnaar zorgen, en dat werd gelukkig Amptmeijer.

Gewonnen met 5-3. We hebben nu een aantal weken geen wedstrijden. Maandagavond 28 oktober staat er een uitwedstrijd naar Holten op de planning.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.