Verlies voor team 2

Vrijdagavond 11 maart. De toppers van het tweede team (gesponsord door Tandtechnisch Laboratorium Wezep) mochten hun uitpartij tegen Harderwijk spelen in een van de reserveweken van het tweede corona-seizoen. De vorige keer was het verlies aan de zijde van de club uit Wezep, toen zijn er drie punten behaald. Vastberaden gingen ze deze avond in om te winnen. Niet omdat ze daardoor nog eerste konden worden in de poule, maar gewoon ouderwets omdat het kon.

Bij binnenkomst in de zaal viel het op dat het aardig aan de temperatuur was. Schijnbaar hadden ze hier geen last van de hoge energieprijzen. Goed, de partijen dan. De heren- en damesdubbel gingen tegelijkertijd naast elkaar van start. Bij de dames liep het helaas niet zo, zij verloren hun partij in twee sets. Bij de heren liep het in de eerste set ook niet zo, maar het ging ook niet heel slecht. De ruimte voor verbetering werd snel gevonden. De tweede en derde set werden dan ook gewonnen.

En dan de singles. Justin en Sharon mochten als eerste. Sharon kon in de eerste helft van de eerste set best goed meekomen met haar tegenstander, maar toen wilde ze te graag. Die set werd helaas verloren. In de tweede set kwam ze wederom goed mee, alleen nu wel de hele set. Maar helaas toch verloren. Justin had van tevoren besloten maximaal gebruik te maken van de zaaltijd, want de eerste set kreeg hij niet cadeau. Maar hij won hem wel in de verlenging. Alleen won hij de tweede set al, dus die maximale zaaltijd ging niet op. Desalniettemin wel een gewonnen partij. Bij Thomas liep het allemaal ook niet zo. In de eerste set had hij niet zo gek veel punten, de shuttle leek een andere wil te hebben dan Thomas. In de tweede set ging het wel beter, maar alsnog niet goed genoeg. Helaas. Eline wilde het doel van Justin wel halen, die maximale zaaltijd. Ze heeft er wel een driesetter van gemaakt, maar was toen het belangrijkste doel even vergeten leek het: winnen. Wel goed gespeeld. Tussenstand is 4-2.

Over de mixen hebben we het liever niet. Eindstand 6-2 dus. Maar we zijn wel met het gevoel naar huis gegaan dat er meer in zat…

Geplaatst in Competitie, Nieuws.