Verslag jeugdteam

Op zaterdag 19 maart mocht het jeugdteam (gesponsord door PLUS Van den Hoven-Wezep) weer een keer thuis spelen, nu was de tegenstander Barneveld. De uitwedstrijd was met 5-1 verloren dus vreesden we het ergste.

Ook kopman Ynte moest helaas verstek laten gaan vanwege zijn verjaardag, bij deze alsnog van harte gefeliciteerd.

Michel mocht het spits afbijten tegen Julia, helaas werd dit 9-21, 15-21, Amy speelde tegelijkertijd tegen Noa 14-21, 18-21 en deze stand lijkt nu net of de overwinning voor Barneveld eenvoudig was, maar het waren net een paar slagen die hierin het verschil hebben gemaakt en met wat meer ritme was de uitslag heel anders geweest.

Leandro heeft alles gegeven in zijn enkel 20-22, echter was daarna toch wat vermoeid in de 2e game 11-21.

Ook de dubbels van Leandro/Amy en Amy/Michel werden helaas verloren en toen kwam het sluitstuk van de middag, de dubbel van Michel en Leandro tegen Julia en Casper, de eerste game werd gewonnen met 21-19, maar blijkbaar was daarna de focus wat minder en werd de 2e game verloren met 12-21 en kwam alles aan op de beslissende en 3e game. Na een zeer gelijk opgaande strijd en ook nog eens met de muzikale “ondersteuning” van het volleybal kwam het aan op een verlenging. Amy was al bezorgd dat de telmap niet genoeg punten had, maar helaas werd er nipt verloren met 23-25. Het betekende helaas een 0-6 verlies waarbij achteraf toch wellicht op 1-5/2-4 werd gerekend.

Volgende week spelen we nog uit tegen Hoevelaken en op woensdag 30 maart om 18.00 uur spelen wij onze laatste (thuis)wedstrijd tegen Hellas uit Nunspeet, dus bij deze de uitnodiging om ons nog eenmaal te ondersteunen!

Geplaatst in Jeugd, Nieuws.