Eerste team behoudt klasse

Afgelopen zaterdag stond voor team 1 (gesponsord door onze hoofdsponsor Amptmeijer Hypotheken en Verzekeringen) de laatste wedstrijd van dit seizoen gepland. Wij gingen op pad met twee invallers, Eline en Hendri bedankt voor het invallen!

De heren- en damesdubbel werden tegelijk gespeeld. In beide partijen trok het team van Amptmeijer Badminton ’80 aan het kortste eind.

Hendri en Eline gingen allebei in hun single van start. Hendri had een sterke tegenstander en speelde een goede pot, dit was alleen niet voldoende. Eline speelde op de baan ernaast en stond in de tweede set voor maar kon er net niet voor zorgen om nog een derde set te spelen.

Cornel en Vera gingen tegelijk de baan op. Cornel speelde een goede pot maar ook dit punt kwam op het scorebord van Drachten te staan. Vera wist in een driesetter een punt te pakken voor Amptmeijer Badminton ’80.

Beide mixen gingen helaas ook verloren. Ondanks het verlies van 7-1 heeft het team een 6e plek in de poule bemachtigd en is degradatie uitgesloten.

Geplaatst in Competitie, Nieuws.