BADMINTON ’80 OPNIEUW OPPERMACHTIG

WEZEP – Het eerste team van Badminton ’80 Wezep trad zaterdag 3 november aan in de Kamphal voor een thuiswedstrijd tegen het jongste team uit de poule van de derde klasse: BC Flevoland uit Lelystad. Vorig jaar waren zij nog de topper in de tweede klasse van de jeugdcompetitie en nu staan ze één na laatste in de seniorencompetitie. Voor het thuisspelende team zou een volledige winst goed uitkomen voor het gevecht in de bovenste regionen van de competitie. En dat is ze nog gelukt ook!

Bij zowel de heren- als damesdubbels hadden de Wezepers niet veel tegenstand en zij wonnen beide partijen dan ook op eenvoudige wijze.

Bij de singels moest Alfred Scholten na een verloren eerste set even zijn wedstrijdritme opnieuw vinden, waarna hij de overige sets wel heeft gewonnen.  Voor Vera van Dijk, Annelies van Winkel en Gerald van Dijk waren de singels niet zo moeilijk en zij wonnen de partij met overmacht.

De krachtmeting bij de mixpartijen gaven ook geen ander beeld dan bij de voorgaande wedstrijden. Wezep won deze ook met mooie getallen en noteerden zo een 8 – 0 overwinning op Lelystad.

Hiermee komt het eerste team van Badminton ’80 Wezep bovenaan in de poule te staan met 1 punt voorsprong op BC Barneveld.

Het tweede mixteam heeft de uitwedstrijd verloren van Inside’82 met 8 – 0. Het Herenteam heeft ook de uitwedstrijd verloren met 6 – 2, zij speelden tegen Beca 2000.

Het eerste jeugdteam heeft gelijk gespeeld in de uitwedstrijd tegen ’t Pluumpje. Het tweede jeugdteam ten slotte heeft thuis met 8 – 0 gewonnen van Badge.

Geplaatst in Competitie, Nieuws en getagd met , .