Sinterklaasviering woensdagmorgengroep

Sinterklaas heeft de woensdagmorgen groep verwelkomd in Oldebroek bij de familie Graus op vrijdagavond 23 november. We hebben eerst zitten smikkelen van een Indische rijsttafel, die verzorgd is door Ron, van de Vliegende Indo. Dat was een perfect begin. Na de koffie en thee, zijn we over gegaan naar de vele, gezellig uitziende, Sinterklaas geschenken. Door te dobbelen moesten we zien een kado te pakken te krijgen. Dat gaf veel hilariteit. Helaas is niet iedereen met een pakje naar huis vertrokken. Maar het is een heerlijke avond geweest; veel gelachen, gegeten en gedronken. Deze groep krijgt op deze manier een steeds hechtere binding met elkaar. En dat is in deze tijd heel wat waard.

Pierre en Geertje, super bedankt voor de fijne avond.

Ron bedankt voor het eten.

Voor foto’s, kijk hier.

 

 

 

Geplaatst in Nieuws, Recreanten.