Verslag wedstrijd 2e team tegen Kampen

Kampen 3 tegen Badminton’80 2 zaterdag 26 oktober 2013.

Dit keer gingen we met z’n vieren op pad, Bert haalde ons op om ons naar Kampen te brengen.

We waren op tijd bij de sporthal want de heren wilden nog graag een bakje koffie voor de wedstrijd , maar helaas de sporthal was nog niet open.

Een team van Heerde stond ook al te wachten.

Na wat ingeslagen te hebben en even voelen hoe de shuttle was , want zij spelen met de blauwe shuttle die geel gekleurd is. Snappen we het nog allemaal.

Gerard en Bert mochten de spits afbijten en ze gingen goed van start, om uiteindelijk de wedstrijd te winnen met 16-21 en 17-21.

Sharon en Harmke begonnen goed en ze waren dan ook dicht bij de winst van de 1e set, maar de dames van Kampen deden er nog een tandje bij waardoor zij toch nog de set naar hun toe trokken met de stand 21-19.

De 2e set ging moeilijker, de dropjes van Harmke lukten niet ze waren net iets te kort, deze verloren ze dan ook met 21-10.

De tegenstander van Gerard in zijn enkel was lang, hij hoefde zijn arm maar uit te steken of de shuttle had hij alweer op zijn racket.

Gerard moest hem goed op zijn backhand spelen, want daar had hij moeite mee.

Gelukkig haalde Gerard zijn punt binnen om deze partij te winnen met 17-21 en 13-21.

Ondertussen speelde Sharon haar enkel naast die van Gerard, Sharon kon dit keer niet goed met haar slagen achterin komen, waardoor haar tegenstandster de shuttle makkelijk kon plaatsen. Sharon verloor met 21-14 en 21-15.

Daarna was Bert aan de beurt hij ging goed van start, maar durft nog niet goed af te zetten met zijn been, Bert dat komt van zelf wel weer we zijn al lang blij dat je kunt spelen. Helaas verloor Bert  zijn single met 21-18 en 21-17.

Ook Harmke begon aan haar enkel, dit seizoen voor het eerst. Zo als gewoonlijk moest ze weer een driesetter spelen, net een ouwe diesel ze moet eerst opgang komen.

De 1e set won ze met 18-21 de tweede had ze moeten winnen maar verloor ze net met 21-19. de 3e set kwam ze eerst niet in de wedstrijd en stond ze in no-time met 10-0 achter, toen kwam de diesel weer opgang en kon ze de wedstrijd ook nog winnen, maar helaas in de verlenging een paar foutjes en de wedstrijd is verloren met 22-20.

Dit keer speelde Gerard de mix met Sharon de 1e set wonnen ze met 17-21 de tweede verloren ze met 21-13, omdat ze Sharon steeds naar achteren speelden en ze beiden niet in hun eigen spel konden komen.

Maar de 3e set de tactiek veranderd en Sharon naar voren en Gerard weer achter.

Deze wonnen ze dan ook met 22-20.

Het kon nog een gelijk spel worden, maar dan moesten Bert en Harmke wel winnen.

De 1e verloren ze met 21-18 de tweede zaten ze kort bij een driesetter maar helaas verloren in de verlenging 22-20.  Eindstand 5-3 voor Kampen.

Groetjes team 2.

 

 

Geplaatst in Competitie, Nieuws en getagd met , .