Tweede recreantenteam speelt gelijk

Het tweede recreantenteam speelde woensdag 30 oktober een thuis wedstrijd tegen het tweede team van ’t Harde. Op de¬†baan stonden deze keer Jan Meijer, Erwin Blok, Saskia Kooistra en Sylvia Dokter. Beide teams waren zeer aan elkaar gewaagd, het waren dan ook zwaar bevochten punten wat uiteindelijk tot een eindstand van 4 – 4 leidde.

We begonnen met de eerste mixen. Jan en Saskia begonnen met een kleine achterstand, maar kwamen daarna goed in hun spel en speelde de partij uit in twee sets. Eerste punt binnen! Op de andere baan hadden Erwin en Sylvia er wat meer moeite mee. Zij moesten nog een derde set spelen om te bepalen wie ging winnen. Helaas trokken zij net aan het kortste eind.

Dan de volgende mixen maar. Hierbij waren de rollen omgedraaid. Erwin en Sylvia waren inmiddels goed op stoom gekomen, en haalden zo ons tweede punt binnen in een driesetter. Jan en Saskia probeerden hun goede spel voort te zetten, maar de tegenstander wist ze toch meer onder de druk te zetten waardoor wij wat meer fouten maakten.

Door naar de dubbels. Jan en Erwin deden hun best, maar zijn nog niet helemaal op elkaar ingespeeld, waar de tegenstanders goed gebruik van maakten. Deze wedstrijd ging dus in twee sets verloren, maar de heren konden goed bij blijven. Op het andere veld ging de wedstrijd gelijk op. Sylvia en Saskia zaten lekker in hun spel, maar kwamen in de eerste set net te kort. Dan maar proberen er een driesetter van te maken. Zo ver zijn we echter niet gekomen, de tweede set ging met iets meer punten verschil verloren, maar er zijn een paar flink lange rally’s gespeeld.

Met een achterstand van 2 – 4 gingen we de laatste mixen spelen. We waren zeer gemotiveerd om er nog een gelijkspel uit te halen. Jan en Sylvia gingen als een trein. In twee sets haalden zij zo ons derde punt binnen. Erwin en Saskia verloren helaas de eerste set. Dat motiveerde hen juist om nog beter te gaan spelen in de tweede set, die ze prompt wonnen. Op naar de derde set. Inmiddels waren de overgebleven leden van de vereniging gestopt met spelen en kwam iedereen ons aanmoedigen. Dit hielp ons dan ook om de voorsprong in de derde set vast te houden en ons vierde punt te pakken.

Geplaatst in Nieuws, Recreanten en getagd met .