Uitslagen Recreantencompetitie

Vorige week heeft het eerste recreantenteam een thuiswedstrijd gespeeld tegen het derde team van ’t Harde. Dit zou eerst een uitwedstrijd zijn, maar is op verzoek toch naar Wezep gehaald. Dit zou gunstig voor ons team kunnen uitpakken, aangezien de tegenstanders tot dan nog ongeslagen waren. De eindstand is uiteindelijk 1 – 7 geworden. De damesdubbel van Joke en Marlies is gewonnen in ons voordeel.

Deze week speelde het team opnieuw een thuiswedstrijd, nu tegen het tweede team van ’t Harde. Deze wedstrijd verliep in hun voordeel. Dankzij de drop van Sylvia behield het team alle energie en verlieten de baan met een 5-3 winst.

Het tweede team had een uitwedstrijd tegen het eerste team van Heerde op het programma staan. Wegens bezettingsproblemen is deze verplaatst naar januari.

Geplaatst in Nieuws, Recreanten en getagd met .