Tweede team wint met grote cijfers

Na overleg met de trainer en alles tactisch  bekeken te hebben om de wedstrijd tegen Hoevelaken te spelen hebben we onze Joker in gezet.

Want het team staat op de laatste plaats en om degradatie uit de 3e klasse te voorkomen.

Er was toch wel een lichte spanning onder de spelers te voelen, maar dat is juist goed voor de motivatie om zoveel mogelijk punten uit dit duel te halen.

Het vaste herendubbel koppel Gerard en Bert mochten de spits afbijten. Bij de uitwedstrijd speelden ze een driesetter dus ze wisten wat ze moesten doen.

De 1e set ging vrij gemakkelijk en deze wonnen ze dan ook met 21-10, Bert zij tussen de 1e en 2e set al dit gaat veel te gemakkelijk , hij kreeg daar ook gelijk in want de jongens van Hoevelaken werden wakker waardoor zij de 2e set wonnen met 15-21. dus op naar de 3e beide teams knokten voor wat ze waard waren maar uiteindelijk trokken onze jongens de winst naar hun toe met 21-17.

De damesdubbel werd in een andere combinatie gespeeld als de uitwedstrijd, zowel wij als de dames van Hoevelaken.

Linda en Harmke gingen goed van start en konden hun eigen spel spelen, er werden weinig fouten gemaakt en ze wonnen dan ook overtuigend met de standen 21-13 en 21-14.

De 1e herenenkel wordt normaal gespeeld door Gerard, maar nu hebben we de Joker ingezet.

Hendri Nagelholt.

De laatste keer in november speelde hij ook mee maar daar hebben we nare herinneringen aan overgehouden, want toen raakte hij geblesseerd.

Hendri speelde de sterren van de hemel en knokte voor elk punt, soms stond hij wel eens achter maar kwam dan weer bij.

De 1e set won hij met 22-20, de 2e set was Casper van de Pol van Hoevelaken net iets sterker en won deze met 23-21.

De 3e set was zo spannend dan het publiek de adem inhield en dacht wie de punt zou binnen halen, gelukkig bleef Hendri bij zijn positieven en won hij de 3e in de verlenging met 23-21.

Met een stand van 3-0 voor kon Linda aan haar single beginnen, de 1e set liet Linda haar tegenstandster Nienke van Drie eigenlijk alle hoeken van het veld zien en won ze deze set met 21-7 de 2e ging iets wat moeilijker omdat Nienke heel veel terug had. Maar uiteindelijk ging toch de winst naar Linda met de stand 21-15.

Gerard ging dit keer als 2e heer op de baan en moest even aftasten hoe zijn tegenstander speelde in de enkel, hij was goed op dreef en won deze partij met 21-15 en 21-8.

Dit keer ging Harmke de 2e damessingle spelen i.p.v. Sharon.

Harmke had een oud gediende tegenover zich waar ze in het verleden ook al eens tegen gespeeld had, deze dame speelt ongeveer hetzelfde spelletje als Harmke.

De 1e set ging vrij gemakkelijk en won ze met 21-8, de 2e ging iets moeilijker en moest ze toch een tandje bij zetten maar uiteindelijk won ze met 21-18.

Wat een luxe 6-0 voor met nog 2 mixen te gaan. Dit hadden we niet verwacht maar natuurlijk wel gehoopt.

De 1e mix Gerard en Linda hebben ze in een driesetter moeten spelen om de punt binnen te halen.

De 1e set met 21-13 gewonnen, de 2e set was Hoevelaken net iets sterker waardoor zij wonnen met 19-21. de 3e set hadden Gerard en Linda hun spelletje weer gevonden zodat zij de punt binnen haalden met 21-12.

De 2e mix die eigenlijk altijd gespeeld word door Bert en Harmke, werd nu gespeeld door Hendri en Sharon.

Ze moesten even aan elkaar wennen maar dat ging in de wedstrijd al maar beter, zij wonnen de 1e set met 21-17, de 2e waren ze even het spoor bijster waardoor zij deze dik verloren met 7-21.

Na even wat aanwijzigingen van de trainer kwamen ze weer in hun spel en wisten deze set in winst om te zetten 21-13.

Wat een uitslag, 8-0 gewonnen, dit doet ons goed en zijn we voorlopig van de laatste plaats af.

Hendri bedankt voor het invallen.

Gerard, Bert, Linda, Sharon en Harmke

Geplaatst in Competitie, Nieuws en getagd met , .