Eerste team verliest van Heerder BC

Zaterdag 18 januari speelde het eerste team van Badminton ’80 Wezep tegen het tweede team van Heerde in de Kamphal te Wezep.

Heerde stond op dit moment op de tweede plek in de klasse. Dit was de tweede keer dat Wezep tegen Heerde speelde. De vorige wedstrijd was door Heerde gewonnen met een 6-2. Voor Wezep stond er dus wat te doen vandaag om punten binnen te halen. Uiteindelijk heeft Wezep met 3-5 verloren.

Als eerste werd de heren dubbel gespeeld. Dit keer met een andere samenstelling dan normaal. We hadden Hendri Nagelholt als invaller. De eerste set moesten de heren even aan elkaar wennen waarna in de tweede set een mooi spel gespeeld werd. Helaas kwamen ze net te kort om een derde set te spelen.

De damesdubbel werd goed en aanvallend gespeeld door de dames van Wezep. Waarop de Heerdenaren niet veel in te brengen hadden. Met een mooie gelijke stand gingen we de singels in.

Omdat Gerald er deze wedstrijd niet bij was speelde Alfred eerste heer. Hij bood zijn tegen stander goede tegenstand maar kwam te kort. Waarna de wedstrijd in twee sets verloren ging.

De tweede heren singel werd gespeeld door Hendri. Waar de wedstrijd erg gelijk opging en er bijna een derde set in het verschiet lag. Helaas lukte het Hendri niet om de tweede set binnen te slepen en ging het punt toch naar Heerde.

De beide dames speelde een lekkere singel waar de tegenstandsters niet veel op in te brengen hadden. Deze twee wedstrijden werden gewonnen door Wezep.

Met een 3-3 stand gingen we de mixen in. Helaas gingen de beiden mixen verloren na twee goede partijen gespeeld te hebben.

Volgende week worden alweer de laatste wedstrijden van het seizoen gespeeld en zit de competitie er voor dit jaar al weer op.

Geplaatst in Competitie, Nieuws en getagd met , .