Afsluiting seizoen

Het seizoen zit er al weer op. Daarom zijn we met de jeugd gaan bowlen op Landgoed ’t Loo op 28 juni. De bedoeling was dat we met z’n allen gingen fietsen… maar het regende behoorlijk waardoor we toch maar met de auto zijn gegaan. Niet dat het helpt als je ter plaatse nog een eindje moet lopen en er onderweg leuke grote plassen liggen.

We hadden twee banen voor een uur tot onze beschikking. Het had niet veel gescheeld of de ene baan had een deuk opgelopen. Maar er werd fanatiek gespeeld en de beurten volgenden elkaar snel op. We hebben een aantal strikes gezien en vele net missers. Het was een uurtje vol plezier!

Na afloop hebben we nog wat gegeten en gedronken in de Kamphal. Ook hebben we daar de prijzen uitgereikt. De grote beker voor de beste competitiespeler bij de jeugd is wederom naar Minka gegaan! Bij de clubkampioenschappen van de competitiejeugd is Douwe als beste naar voren gekomen. Bij de recreanten jeugd heeft Gwen de eerste prijs in ontvangst mogen nemen. Amy heeft hier de aanmoedigingsprijs gekregen. Alle jeugd heeft ten slotte nog een goodybag gekregen. Na een geslaagde avond én seizoen was het tenslotte weer ten einde.

Na afloop van het badmintonnen met de senioren hebben we nog even gezellig nageborreld in de kantine. Ook hier moesten er nog wat zaken worden afgehandeld aan het einde van het seizoen. Allereerst hebben we afscheid genomen van Joke en Marlies bij de activiteitencommissie. Na een jarenlange inzet hebben ze besloten het stokje over te dragen. Hier hebben we uiteraard even bij stil gestaan. Joke en Marlies, nogmaals hartelijk bedankt!

Ook in deze groep moest er nog een prijs worden uitgereikt. Er was nog een hele grote beker voor de beste competitiespeler… en die mocht Joanne in ontvangst nemen!

Iedereen een hele fijne vakantie!

Bekijk alle foto’s hier.

Geplaatst in Competitie, Jeugd, Nieuws, Recreanten.