Sport Overdag Toernooi in Zwolle

Woensdagmiddag 20 februari hebben we (van de woensdagochtendgroep) een toernooi in Zwolle  gehad, georganiseerd door ZBC. Aan deelname niet te klagen.  We hadden 7 velden tot onze beschikking. Vanaf het begin, 13.30 uur, was er een gezellige sfeer. Vanuit Wezep waren we met 10 mensen vertegenwoordigd. Ook de Heerder Badminton Club was er weer bij. En meerdere clubs vanuit Zwolle.

De eerste wedstrijden was het nog even wennen aan elkaar, maar daarna was iedereen super gemotiveerd en fanatiek bezig. Dat leverde merendeels spannende wedstrijden op. De pauze hebben we nuttig gebruikt. Er was weer heerlijke koek / taart met wat te drinken erbij. De catering is ieder jaar prima verzorgd. Daarna hebben we de resterende partijen gespeeld.

Ja…..en dan volgt de totaalstand per veld. Aan de organisatie om uit alle lijsten de winnaar te halen. In de tussentijd was er voor de spelers gelegenheid om te douchen. Daarna terug naar de kantine voor de uitslagen.

De aanmoedigingsprijs is in het bezit gekomen van Peter Mul.

Bij de dames waren er 2 prijzen; de gelukkigen : de eerste prijs ging naar Geertje Graus en de tweede prijs was voor Anneke Kooistra.

Bij de heren zijn de prijzen naar Zwolle gegaan.

Voor ons dus een geslaagde dag. Drie van de 5 prijzen in de wacht gesleept. Iedereen dan ook bedankt voor jullie enorme inzet.

Ons volgende toernooi wordt georganiseerd door Amptmeijer Badminton ’80 op woensdagmorgen 17 april in de Kamphal. We hopen op een grote opkomst.

Namens de Woensdagmorgengroep,
Anneke Kooistra

 

Geplaatst in Nieuws, Recreanten.